top of page

Vuokra-asunnot

Kunnalla on yhteensä n. 200 vuokra-asuntoa - alkaen yksiöistä isompiin perhe-asuntoihin.

 

PEDERSÖRE BOSTÄDER

Kiinteistö-osakeyhtiö Pedersöre bostäder hallinoi ja hoitaa Pedersören kunnan vuokra-asuntoja. Kunnalla on yhteensä n. 200 vuokra-asuntoa - alkaen yksiöistä isompiin perhe-asuntoihin.

TAUSTA

1990-luvun lopulla tehtiin päätös yhtenäistää Pedersören vuokra-asuntojen hallinta. Tilanteen oli todettu olevan hyvin monimutkainen sekä johtamisen että myös hoidon/ylläpidon näkökulmasta. Tavoitteena oli saavuttaa tehokas ja ammattitaitoinen hallinta joka työskentilisi taloudellisesti kehittyvästi. Kiintestöjä hallinoisi yksi hallitus yhteisillä henkilöresursseilla. Perustettiin Pedersöre Bostäder. 

 

TÄMÄNHETKINEN TILANNE

Pedersöre bostäder on sittemmin kasvanut kiinteistöhankintojen, fuusioiden ja uudisrakentamisen kautta. Olemme Pedersören suurin vuokra-asuntojen välittäjä ja tarjoamme huoneistoja kaikissa kylissä.

Omien huoneistojen lisäksi yhtiö hallinnoi myös huoneistoja seuraavissa asunto-osakeyhtiöissä: BAb Vallbo AsOy, BAb Tegelbruksvägen AsOy sekä Pedersören kunnan omistamat asunnot.

 

TULEVAISUUS

Pedersöre kunta on asettanut selkeät tulevaisuuden tavoitteet: kunta tarjoaa korkealaatuisia peruspalveluja, luo mahdollisuuksia väestönkasvulle, tukee kasvavaa yritysyhteisöä ja myötävaikuttaa elinkelpoisten elinympäristöjen luomiseen. 

Pedersöre bostäderin tavoitteena on tukea tätä strategiaa kaikin tavoin ja myötävaikuttaa tavoitteiden saavuttamiseen.

bottom of page