top of page

Muista tyhjentää varastosi

Kun olet muuttamassa muista tyhjentää varastosi ja lakaista lattian. 

MUISTA ULOSMUUTTAESSA

Toivomme että jätät asunnon, varastotilan, terassin/parvekkeen ja autokatoksen sellaiseen kuntoon, että sinne seuraavalla asukkaalla on mukava tulla. Seuraavan asukkaan tulee voida muuttaa asuntoon ilman siivousta!

IRTISANOMISAIKA JA MUUTTOPÄIVÄ

Vuokrasopimuksen irtisanomisaika on kokonainen kalenterikuukausi ja tämä lasketaan irtisanomiskuukauden viimeisestä päivästä. 

Sinun on maksettava vuokra ulosmuuttopäivään saakka!

Jos olet maksanut liikaa vuokraa, ylijäämä palautetaan. Vakuutta ei 

tulisi käyttää viimeisen kuukauden vuokranmaksuun!

Sovimme muuton päivämäärän ja samana päivänä myös vuokrasopimus päättyy.  Asunto on silloin luovutettava kokonaisuudessaan tyhjennettynä ja siivottuna käytöömme.

Jos asunto ei ole käytettävissä sovittuna päivänä, voimme vaatia korvausta siitä, että seuraava vuokralainen ei pysty muuttamaan asuntoon.

MUUTTOTARKASTUS

Kun huoneisto on tyhjennetty ja siivottu teemme muuttotarkastuksen.
Tarkastajamme tarkistaa, että huoneisto on kunnossa  ja ettei huoneistolle ole tehty vahinkoa. Samanaikaisesti tarkistetaan myös,että tilat on siivottu ohjeiden mukaisesti

Mikäli siivous ei ole tehty ohjeiden mukaan toivomme että korjaat puutteet. Mikäli asunnossa ilmenee epänormaalia kulumista tai vaurioita, ilmoitamme sinulle tarvittavista toimenpiteistä ja mahdolliset vähennykset tehdään vuokravakuudesta.

 

Jos joudumme kuljettamaan pois huoneistoon jätettyjä huonekaluja tai muuta vastaavaa, vähennämme myös tästä syntyneet kulut vuokravakuudesta.

AVAIMET

Ulosmuuttaessa kaikki avaimet palautetaan joko kiinteistösihteerille tai tekniselle isännöitsijälle. Tämän jälkeen avaimet eivät ole enää vastuullasi. 

Vuokralaiselta, joka ei palauta avaimiaan asetetussa ajassa, veloitetaan maksu, joka vastaa lukkojen ja avainten vaihtamisesta aiheutuvia todellisia kustannuksia

SÄHKÖ, INTERNET JA KAAPELI-TV

Ilmoitamme sähköyhtiölle muuton päivämäärän. Sähkön toimitus- ja vuokrasopimuksen alkamis- ja päättymispäivät ovat aina samat. 

Muista lopettaa internet-palvelusi ja kaikki IPTV-boksin maksukanavat, kun muutat.

OSOITTEENMUUTOS

Muista poismuuttaessa tehdä osoitteenmuutos.

Tee sinun ja perheesi muuttoilmoitus postin verkkosivuilla: Muuttaminen ja osoitteenmuutos

Tämä ilmoitus päivittää tietosi Postin rekisterissä ja Maistraatin ylläpitämässä veästötietojärjestelmässä. Saadaksesi sinun ja perheesi posti oikeaan osoitteeseen on muuttoilmoitus tehtävä viimeistään viikkoa ennen muuttoa (muuttoilmoitus on lain mukaan tehtävä viimeistään viikon kuluessa muutosta).

bottom of page